Thursday, September 18, 2008

Macross Frontiers Again and Bleach

Dah tengok Macross Frontiers sampai episode 23. Getting better and better.. arrrgghhh .. pe lambat sangat Lunar keluarkan episode 24 (bukan salah Lunar pun, dah cite tu tak tayang lagi kat TV, camna depa nak translate.)

Bleach dah masuk episode 188. Still filler lagi.. Cite filler nie pasal Captain Amagai yang nak balas dendam sebab Yamamoto bunuh bapak dia dulu. Next episode habis la kot. Boleh sambung balik kisah Ichigo pi ke Hueco Mondo.. yeahhhhhhh...

2 comments:

MarD said...

salute u for having the patience to wait on bleach.
i dont.
gave up on it.

antu_awe said...

owh...

sgt bess sbb leh donload sesuka ati.

still remember, one upon a time, dgr cik zaimi ckp kat farhan "aku donload movie *luper-pe-tajuk-die" 2min je".

pastuh farhan dgn riaknye pun berkate2 "ala, aku donload heroes pun 2min je".

cettttt...

yg penah jadik intern kat ict-upsi,
::awe::